Amb motiu del 25è aniversari l’entitat celebrarà el dissabte 24 d’octubre un festival de danses tradicionals, a les 21.30h al Centre Polivalent Can Papasseit.

Ja fa més de dos mesos que els ballarins assagen amb l’objectiu de fer una actuació única. Un dels punts més especials d’aquesta actuació i que més il•lusionen als dansaires és el fet de que en aquest espectacle no només ballarà l’actual cos de dansa, sinó que ho fa junt amb antics ballarins.

Algunes d’aquestes persones fa més de 15 anys que no ballen, però tornen per aquesta celebració amb molta força i ganes de passar-ho bé. Són molts els records, anècdotes i vivències que han pogut compartir els dansaires durant els assajos, però amb aquest gran espectacle, l’entitat vol fer partícip també a la gent de Vilanova del Camí que ha vist com el grup ha crescut any rere any.

A més, a partir d’aquesta setmana es pot veure a Can Papasseit la exposició fotogràfica de l’Esbart Dansaire Vilanova del Camí que recull una mirada a la trajectòria d’aquesta entitat que celebra el 25è aniversari. Sota el nom “25 Anys Dansant” la mostra permet fer un recorregut per diferents actuacions i moments des del 1990 fins al 2015. L’exposició compta amb el suport del Servei de Cultura i es podrà veure fins el dia al 31 d’octubre.

 

L'Esbart fa 25 anys. Ho celebrem?Ja fa 25 anys que vam començar aquell projecte per promoure i potenciar la Dansa Catalana a Vilanova del Camí.

I ho volem celebrar

El dissabte dia 24 d’octubre de 2015, amb una gran gala de dansa catalana a Vilanova del Camí

Convidem a tots els dansaires que han passat per l’Esbart, a la reunió que farem el dia 23 de maig de 2015 a les 6 de la tarda, al Restaurant Nou de Vilanova del Camí, per explicar-vos la proposta de l’actuació.

Hi sou convidats i convidades totes les persones que d’una manera o una altra heu format part de l’esbart durant aquests 25 anys.

FEM UNA GRAN FESTA PER LA DANSA CATALANA QUE ENS UNEIX....

ANIMEU-VOS, US ESPEREM!